Tuesday, Apr 16th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Advertising Haberler 4 stratejik sektör aynı platformda bir araya geliyor

4 stratejik sektör aynı platformda bir araya geliyor

Poliüretan sanayi fuarı Putech Eurasia ve kompozit sanayisinin Avrasya’daki önemli profesyonel buluşma noktası Eurasian Composites Show 25-27 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde Artkim organizatörlüğünde katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

7. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı” Putech Eurasia 2021’de Poliüretan Kimyasalları, Poliüretan Makine Ekipmanları, Poliüretan Sistem Evi, Poliüretan Kaplama ve Yapıştırıcıları, Poliüretan Kalıp ve Sistemler, Poliürea Uygulamaları, RIM-Integral Poliüretan Sistem Ürünleri sergilenirken, eş zamanlı olarak düzenlenecek olan “5. Uluslararası Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamülleri, Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” Eurasian Composites Show 2021’de ise Elyaflar, Takviyeler, Hammaddeler ve Kimyasallar, Reçineler Ara Ürünler, Yarı Mamuller ve Nihai Ürünler, Uygulama Yöntemleri, Son İşlem ile Kalıplama ve Makineleri sergilenecek ve kompozit endüstrisinin önde gelen firmaları 3 gün boyunca bir araya gelecek.

2019 yılında eş zamanlı düzenlenen Putech Eurasia ve Eurasian Composites Show fuarlarına 21 ülkeden 203 katılımcı katıldı ve fuarı 69 farklı ülkeden 6 bine yakın ziyaretçi ve alım heyeti ziyaret etti. Putech Eurasia 2019’a 21 farklı ülkeden 85’i yabancı 144 katılımcı katıldı. 69 ülkeden 932’si yabancı 5017 profesyonel fuarı ziyaret etti. Eurasian Composites Show 2019’a 11 farklı ülkeden 26’sı yabancı 55 katılımcı firma katıldı. 69 ülkeden 786’sı yabancı yaklaşık 3 bin profesyonel bu teknoloji şovuna tanıklık etti.

2022’de ise birçok yeniliği bünyesine kazandıran Putech Eurasia ve Eurasian Composites Show fuarları, fiziki fuar ile eş zamanlı açılarak 3 ay boyunca erişime açık kalacak sanal fuar platformu, hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçiler için uzun süreli iletişim imkânı sağlayacak. Bunun yanı sıra fuar öncesinde yayına girecek mobil uygulama ile ziyaretçilere daha verimli bir fuar deneyimi hedefleniyor. Fuar alanında sektör uzmanları tarafından düzenlenecek teknik ve ticari konferanslar, kimya sektörünün yayın platformu Turkchem TV Youtube kanalında eş zamanlı olarak canlı yayınlanacak ve binlerce sektör profesyoneli dinleyiciye ulaşacak.

Teknik Köpük Endüstrisi ve Teknolojileri ihtisas fuarı Foam Eurasia ve Yapıştırıcılar ve Yapıştırma Teknolojilerinin ihtisas fuarı Adhesives & Bonding Eurasia’nın da Putech Eurasia ve Eurasian Compostes Show ile eş zamanlı düzenlenecek olması ile güçlü bir sinerji yakalanacak.

Birbiri ile stratejik olarak bağlantılı olan 4 önemli sektörün temsilcilerini buluşturacak olan fuarlar; sektörler arası yeni iş birlikleri kurulmasına olanak sağlayacak. Yüzlerce katılımcı firmanın son çıkan ürünlerini, çığır açan yeni teknolojileri ve çözümlerini sergileyeceği fuarlarda pek çok endüstrinin ihtiyacı olan; ürün uygulamaları, hizmet ve ekipmanlar aynı anda incelenebilecek.