Friday, Apr 19th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Interview Dünden bugüne Abant Group

Dünden bugüne Abant Group

43 yıl önce Adapazarı'nda Muzaffer Güreş tarafından süt ve süt ürünleri üretimi ile faaliyete başlayan Abant Group, kısa sürede filizlerini verdi ve her geçen gün bilinirliğini arttıran, sevilen bir marka haline geldi. Firma inkjet kodlama makinaları, vakum paketleme makinaları ve etiketleme makinaları konusunda uzmanlığı ile tanınıyor.

Öncelikle Marmara Bölgesinde yoğunlaşan Abant Group, bölgesel güç olma yolunda büyük gelişme kaydetti. Sunduğu hizmet ile sadık ve memnun müşteri kitlesine ulaşmanın haklı gururunu yaşadı. Disiplinli ve titiz çalışmasından asla ödün vermemesi, atılan ilk tohumdan bu yana müşterisiyle arasında kurduğu duygusal bağı, geçmişten geleceğe taşıdı. 

Türkiye'yi ilklerle tanıştırdı

Yaptığı işi aynı zamanda sosyal sorumluluk olarak gören, topluma fayda sağlayacak değişim ve yeniliklere öncülük etme cesaretiyle fark oluşturan Abant Group, gıda endüstrisine yönelik vakum paketleme & inkjet kodlama alanında, Türkiye'nin ilk üretici firması oldu.

Logo, barkod ve içerik her türlü ticari malın üzerinde bulunması gereken en önemli unsurlardan biridir diyen Abant Group yetkilleri: “Koli üzerindeki bilgileriniz değişkenlik gösterebilir. Özellikle ihracat yapan firmaların en büyük sorunu farklı ülkelere sattıkları ürünleri koli üzerine yapacakları değişiklikleri etiket ya da baskılı koli olarak değiştirmeleridir. Her ürün için farklı barkod, içerik yada logo tasarlamak ambalaj maliyetinin ürün maliyetinin üzerine çıkması demektir. Makina çeşitlerimiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Pd 70 kodlama makinası değişken olan bütün barkod ve logolarını kolilerin üzerine yüksek çözünürlükle yazabilmektedir. 180 Dpi çözünürlüğü sayesinde emici yüzeylere yüksek kalitede her türlü etiket bilgisini basabilirsiniz. Büyük dokunmatik ekranı sayesinde her türlü ayarı ve mesajı kolayca yazabilir farklı dil seçenekleri ile artık dilediğiniz ülkeye ihracat yapabilirsiniz. Gerektiğinde bilgisayara bağlanarak, herhangi bir özel program gerektirmeden mesajlarınızı hazırlayabilir yada değiştirebilirsiniz. Hazırladığınız 5 adet mesajı cihaz hafızası içinde tutabilirsiniz ayrıca ikinci baskı modülü entegre ederek ambalajınızın her iki tarafına da aynı anda farklı mesajlar yazabilir daha geniş yüzeylere sorunsuz baskı yapabilirsiniz” şeklinde konuştular.

Uluslararası bir marka oldu

Sunduğu hizmet ve aşıladığı güven, ürünlerindeki kalite ve özen sayesinde hızla tanınmaya başlayan Abant Group, dünya'nın birçok noktasına ihracat yapmaya başladı. Ayrıca tüm iş ilişkilerinde şeffaflık, doğruluk, dürüstlük, tüketiciye ve çevreye saygı konusunda gösterdiği derin hassasiyet ile faaliyette olduğu ülkelerde en çok tercih edilen markalar arasında olmayı başardı. Türkiye'nin ilk Vakum Paketleme Sistemleri üreticisi olan firma, Avrupa dâhil 45 farklı ülkeye ihracat yapıyor.