Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Tamek “Ustasından Soslar” serisi ödüle layık görüldü

Tamek “Ustasından Soslar” serisi ödüle layık görüldü

1955 yılından bu yana tüketicilerini kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan Tamek, “Ustasından Soslar” serisi ile Ambalaj Ay Yıldızları 2018’de, grafik tasarım kategorisinde Bronz Ödüle layık görüldü. Tamek’in “Ustasından Soslar” serisinde kahvaltılık sos, acılı kahvaltılık sos, Balkan sos ve paprika sos bulunuyor. 

Meyve ve sebzelerin en saf ve doğal halinden gıda ürünleri ve meyve suyu üreten Tamek, ambalajlarıyla da fark yaratıyor. Tamek’in Ustasından Soslar serisinde bulunan kahvaltılık sos, acılı kahvaltılık sos, balkan sos ve paprika sos, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından, sekiz yıldır düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda, grafik tasarım kategorisinde, bronz ödüle layık görüldü. BrandBerry tarafından tasarlanan Tamek Ustasından Soslar serisinin ambalajları, ürünün lezzetini, tazeliğini ve Tamek’in 63 yıllık tecrübesini yansıtmanın yanı sıra, içeriğini de en çekici haliyle gözler önüne seriyor.

Sağlıklı cam kavanozlarda sunulan Ustasından Soslar serisinde, hedef kitlenin beklentilerini karşılayacak genç bir tipografi kullanıldı. Ayrıca, ambalaj tasarımında rafta ayrışabilmesi ve dikkat çekmesi amacıyla koyu renk tonlar kullanıldı.

Ödülü Tamek Pazarlama Müdürü Gamze Kuru aldı

11 farklı kategoride değerlendirilen 210 ürün arasından, grafik tasarım alanında bronz ödüle layık görülen Tamek adına ödülü, Tamek Pazarlama Müdürü Gamze Kuru aldı. Kuru; “Tamek olarak soslar özel önem verdiğimiz bir kategori. 2016 yılında kapsamlı bir Ar-Ge çalışması ile piyasaya sunduğumuz Balkan ve Paprika sosla genişleyen sos ailemizi, 2017 yılı içerisinde özenli bir tasarım çalışmasıyla “Ustasından Soslar” adı altında topladık. Bu çalışmamızın ödüle layık görülmesi bizim için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.