Friday, Apr 19th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home News Türk-Alman ticari ilişkilerinde arzu edilen görüntü

Türk-Alman ticari ilişkilerinde arzu edilen görüntü

Kodlama ve markalama uzmanı Leibinger, yeni ofisi ve başarılarından dolayı Türkiye’deki iş ortağı Teknosin’i kutladı.

Teknosin, neredeyse 20 yıldır tüm Türkiye’de Alman Leibinger firmasının endüstriyel CIJ yazıcılarının temsilciliğini başarıyla yürütüyor. Teknosin 2019 yılında İstanbul’da Perpa Ticaret Merkezi’nde yeni ofisine taşınarak müşteri hizmetlerini çok daha üst bir seviyeye taşıdı. Bu başarıyı kutlamak için Leibinger Genel Müdürü Christina Leibinger ve ekibi İstanbul’a geldi.

Geleneksel Alman şirketi olan Leibinger gibi manevi değerlere sahip bir aile şirketi için Teknosin ile olan iş birliğinin örnek gösterilecek seviyede olduğunu belirten Leibinger Genel Müdürü Christina Leibinger; “Leibinger yazıcılarının Türkiye’deki satış rakamları her yıl önemli oranda artmakta ve Teknosin’in müşteri hizmetleri mükemmel bir seviyede. Bizim için etkileyici olan bir diğer nokta da şirketlerimiz arasındaki, daha iyisi düşünülemeyecek insani temellerdir. Güven, dürüstlük, özveri, profesyonellik, hayal gücü ve dostluk gibi kelimeleri Teknosin’i tanımlamak için kullanabilirim” ifadeleri ile açıkladı.

Christina Leibinger yeni ofis alanı ile ilgili olarak; “Teknosin’in önceden yine Perpa Ticaret Merkezi’nde birbirinden ayrı ofisleri vardı, yeni ofis ile tüm ofis alanları, depolar ve servis alanı birbirine bağlanmış oldu; bu da 50 çalışanın iş süreçlerini ve iş birliğini inanılmaz bir şekilde geliştirdi” dedi.

Teknosin, ayrıca tüm Avrupa’daki en başarılı Leibinger distribütörü olmayı art arda 5. kez başardı. Leibinger Genel Müdürü Christina Leibinger, Satış Müdürü Alexander Deuchert ve Satış Yöneticisi Tim Richards firmayı ziyaretlerinde, bu başarı için Teknosin Müdürü İdil Yağlı ve ekibini tebrik ederek özel bir teşekkür sertifikası takdim etti.

Babası Zeki Bülent Yağlı ile birlikte aile şirketini ikinci jenerasyon olarak yürüten İdil Yağlı ise “Türkiye pazarındaki şirketler kendi ürünlerini markalarken Leibinger inkjet yazıcılarının yüksek kalitesi ve güvenirliğini takdir ediyor. Bu sayede Teknosin’in müşterileri arasında birçok bilinen gıda ve içecek üreticisi ve de uluslararası endüstriyel firmalar yer almaktadır. Leibinger’in dünyadaki başarısını Türkiye pazarındaki gücümüz ile birleştiriyor ve başarıdan başarıya koşuyoruz” dedi.