Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Makine Alım-Satım platformu online olarak yayında

Makine Alım-Satım platformu online olarak yayında

30 yılı aşkın süredir plastik sektöründe makine tedariki ve üretiminde faaliyet gösteren Tepro Makine’nin kurucusu Semih Doğan, Tepzone A.Ş. firması çatısı altında yayın hayatına başlayan machinetotal (benim.makinem) projelerinin kuruluş amaçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sözlerine tecrübelerini sürekli olarak yenilenebilir bir bakış açısı ile değerlendiren, uluslararası pazarları ve dünya ekonomisini iyi takip eden bir kuruluş olduklarının altını çizerek başlayan Semih Doğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Uluslararası ölçekte projelere imza atan ve teknolojik gelişmelere her daim açık olan Tepro Makine, bu özellikler neticesinde daha da bütünsel bir kuruluş olma unvanını elinde taşıyor. Yaptığımız çalışmalarla daha verimli ve işlevsel pazar yerlerini araştırmakla yola devam eden şirketimiz, aynı zamanda yeni teknolojik faaliyet alanlarında da yer alıyor. Hayatımızı etkisi altına alan Covid-19 salgını ve pandemi süreci sebebiyle değişen yaşam koşulları, çalışma alışkanlıkları ve yeni teknolojik platformlar hepimizi daha farklı planlamalara yöneltti. Kısa sürede bu değişim rüzgarından tüm iş dünyası da payına düşeni aldı ve yeni başlangıçlar yapmaya zorladı. Ülke ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunmanın önemini marka DNA’mıza işlemiş olmanın verdiği sorumluluk ile, başta Ar-Ge olmak üzere sektörel yatırımlarımızın ve yeni projelerimizin temellerini attık. Bu projelerden biri de Machinetotal!"

Online platformlarının içeriğine ve işleyişine ilişkin detaylara da değinen Semih Doğan sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yeni veya ikinci el makineleri uygun alıcılar ile buluşturmak üzere yola çıkan Machinetotal,  satıcılara sektörün en kullanışlı mağaza özelliklerini sunarak hem ticari hem de zaman kazanımlarında fark yaratacak bir platform sunacak. Alıcılar için ise, detaylı makine/ekipman arama özelliğinin yanı sıra güvenli ödeme ve alışveriş politikası ile hizmet verecek. Projemizin süreç içinde makine ve ekipman sektöründe tüm kategorilerde en detaylı veritabanı yapısına sahip olması sebebiyle ülkenin en güçlü makine pazar yeri platformu olmasını hedefliyoruz. Kendi içerisindeki kategorileri en ince detaylarına kadar düşünülerek hazırlanan platformumuz şu an Plastik, Metal, Fabrika Ekipmanları, Komponentler/Yedek Parçalar, Ağaç/Ahşap/Karton ve Robot/Otomasyon sektörlerine ilişkin ürünleri en iyi şekilde tanıtmaya olanak sağlıyor. Diğer tüm sanayi sektörleri ise uzmanlarımızın çalışmaları ile yakında hizmete açılacak. Yeni projemizle özellikle ikinci el ve yeni makine ticaretinde, makine geri dönüşüm politikası ile sektörde ihracat pazarlarına olanak sunarak ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.”