Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Products Ampacet, E&E pazarı için ELTech™ masterbatchlerini tanıttı

Ampacet, E&E pazarı için ELTech™ masterbatchlerini tanıttı

Ampacet, elektrik-elektronik pazarının zorlu gereksinimlerine yanıt vermek üzere özel olarak formüle edilmiş ELTech™ ürün yelpazesini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Elektrikli ve Elektronik Ekipman (E&E) segmenti, güç ve telekomünikasyon kabloları, konektörler, elektrik kutuları, muhafazalar, kanallar, fişler, prizler ve anahtarlar dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamaları kapsıyor.

Yeni ürünleri hakkında açıklamalarda bulunan Ampacet E&E Stratejik İşletme Müdürü François Thibeau, "Çeşitlendirme stratejimizin bir parçası olan ELTech çözümleri, Ampacet'in geniş masterbatch portföyünü daha da zenginleştirecek ve yeni pazarlar için fırsatlar yaratacak. RAL renk standartlarına uygun olarak telkablo muhafazası ve konektörlerinin yanı sıra diğer E&E uygulamalarının renklendirilmesi için tasarlanan ürün yelpazemiz; PE, EVA, PBT ve Universal Carrier (UN) gibi çeşitli taşıyıcı reçinelere dayanmaktadır” dedi.

Ürün yelpazesi, rengi fonksiyonel katkılarla birleştiren masterbatchleri de içeriyor. Ayrıca, E&E uygulamalarının uygun işlevselliği ve çalışabilirliği için şirket; lazer markalama, metal önleyiciler, UV stabilizatörleri, alev geciktiriciler, antimikrobiyal, çizilme direnci, kayma ve bırakma, koku emiciler, proses stabilizatörleri ve işleme yardımcıları dahil olmak üzere gelişmiş katkı masterbatchleri de sunuyor.

Kaynak: Ampacet