Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Technology PVC profil – boru ekstrüzyon ve rotasyon teknolojisinde geri dönüşüm için yüksek hızlı ve hassas toz makinesi

PVC profil – boru ekstrüzyon ve rotasyon teknolojisinde geri dönüşüm için yüksek hızlı ve hassas toz makinesi

PVC profil - boru ekstrüzyon ve rotasyon kalıpçığı teknolojilerinde günümüzde artan PVC ve PE geri dönüşüm ihtiyacına yönelik ZERMA PVC ve PE hatlarında kullanılmak üzere toz haline getirilmek istenen granül formundaki hammaddeler için mikronize makinesini geliştirmiş ve müşterilerinin hizmetine sunmuştur.

PM serisi mikronize makineleri darbe dirençli ve kolay ufalanır malzemelerin işlenmesine yönelik geliştirilmiş yüksek hızlı ve hassas cihazlardır. Ağırlıklı kullanım alanları arasında boru-profil, kenar kesim malzemeleri ve orijinal ya da kırılmış plastik malzemeler bulunmaktadır.

Toz haline getirilecek plastik malzeme iki adet yüksek hızda dönen disk arasında gönderilir. Dönen disklerdeki merkezkaç kuvveti sayesinde diskler arasına giren malzeme disklerin merkezinden dışına doğru hareket eder ve disklerle temas ederek toz formuna geçer. Oluşan toz malzeme blower ve siklon ünitesiyle emilerek çuvallara doldurulur. Cihaz üzerinde bulunan iki farklı soğutma sistemi malzemenin diskler arasında öğütülürken açığa çıkan ısıyı almak üzere dizayn edilmiştir. Sabit disk içerisinde sürekli su devri daimi yapılarak disk soğutulmaktadır. Öğütücü disklerin arasına çok hassas miktarda pulverize su püskürtülür. Püskürtülen su o kadar hassastır ki malzemenin sıcaklığını alan su anında buharlaşır dolayısıyla çıkan malzemede kesinlikle nem bulunmaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SENA Makina