Thursday, Apr 18th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Technology Woojin Plaimm, online fuar salonlarını sergilemeye devam ediyor

Woojin Plaimm, online fuar salonlarını sergilemeye devam ediyor

İlk online fuar salonunu Aralık 2020'de açan şirketin beşinci fuar salonu aktif olarak yayında.

Kore'deki en büyük üretim alanına ve son derece gelişmiş üretim sistemlerine sahip olan Woojin Plaimm, her yıl “Fırsat Yeri” adlı şirket içi etkinlikler düzenliyor. 2020 kurum içi etkinliği, Covid-19 nedeniyle askıya alındı ve yerini iki ayda bir açılan online fuar salonları aldı.

Şirketin geçen Haziran ayında açılan dördüncü fuar salonunda sergilenen “Online VR Sanal Fabrika Turu” öne çıkan olaylarından biri oldu. Bu son teknoloji tur, ziyaretçilerin fabrikanın her köşesini görmelerini sağlıyor.

Ziyaretçiler herhangi bir kayıt işlemi olmaksızın online fuar salonlarına erişebiliyorlar. Yol görünümü formatına dayalı olarak, sadece bir tıklama ile sunumdan sunuma geçebiliyor ve Woojin Plaimm uzmanlarının her bir makine serisine göre enjeksiyon kalıplama makinelerinin çalışma prensiplerini tanıttığını izleyebiliyorlar.

Ayrıca ziyaretçiler, her bir enjeksiyon kalıplama makinesinin 360 derecelik tam görüntüsünün keyfini de çıkarabiliyorlar. Kapama ünitesi, enjeksiyon ünitesi ve hidrolik parçalar gibi ana parçaların resmine tıklandığında, büyütme fonksiyonu aracılığıyla ayrıntılı görünümler görülebiliyor. Ek olarak, her modelin kataloğunu ve müşteri uygulama kılavuzunu indirilebiliyorlar. Ziyaretçiler istedikleri zaman bir e-posta penceresi aracılığıyla doğrudan satış departmanı ve Ar-Ge merkezi yöneticisine kolayca mesaj gönderebiliyorlar.

Online fuar salonları, Woojin Plaimm enjeksiyon kalıplama makinelerinin her bir ana serisini tanıtıyor

İlk online fuar salonu, çift plakalı doğrudan kilitlemeli enjeksiyon kalıplama makinesi "DL-A5", hidrolik hassas enjeksiyon kalıplama makinesi "TH-A5" ve elektrikli enjeksiyon kalıplama makinesi "TE-A5" gibi birinci sınıf modellere odaklanan ağırlıklı olarak A5 serisini sunuyor. 

Geçen Şubat ayında açılan ikinci salonda G5 serisi tanıtılıyor. Öne çıkan makineler arasında, kalite ve verimlilik temeline odaklanan çift plakalı, enerji tasarruflu, doğrudan kilitlemeli enjeksiyonlu kalıplama makinesi “DL-G5” yer alıyor; optimize edilmiş servo pompa tahrik kontrol teknolojisine dayalı kompakt mekanik yapı ve yüksek hidrolik yapıyı ekleyen enerji tasarruflu hidrolik enjeksiyon kalıplama makinesi “TB-G5”; ve yüksek kaliteli AC servo motoruyla hassas çalışma sağlayan ve her parça için bağımsız kontrol ile hızlı operasyon sağlayan enerji tasarruflu elektrikli enjeksiyon kalıplama makinesi “TE-G5”.

Nisan ayında açılan üçüncü salonda ise “VH serisi” yer alıyor. Seri, kalite ve üretkenliğin iyileştirilmesine odaklanan alçak tabanlı dikey enerji tasarruflu hidrolik enjeksiyon kalıplama makinesi “VH-RG5”i; teknoloji ve esnekliği uyumlu hale getiren “VHA-RS”i ve dikey form dikey enjeksiyon yapısı ile tabla yüksekliğini düşüren dikey geçmeli enjeksiyon kalıplama makinesi “VHL-RS”i tanıtıyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen “Online VR Sanal Fabrika Turu” ile birlikte dördüncü salon, “TE-NC” gibi enerji tasarruflu elektrikli tahrik yöntemine ve enerji tasarruflu hidrolik tahrik tipi “NC-G5”e sahip çok bileşenli ve çok renkli enjeksiyon kalıplama makinelerini sergiledi.

Woojin Plaimm'in çok bileşenli ve çok renkli enjeksiyon kalıplama makinesi serisi, birden çok rengi ve birden çok hammaddeyi tek bir çevrimde kalıplayarak üretkenliği artırmayı destekliyor. Karmaşık kalıplanmış ürünler üretilirken montaj süreci ve son işlem daha sonra azaltılıyor.

Online VR sanal fabrika turu

Tur, 360 derecelik panoramik bir görünümde Woojin Plaimm'in tam görüntüsünü sağlıyor. Ziyaretçiler ana bina, fabrika binaları ve sosyal tesisler olmak üzere üç kategoride sınıflandırılan 27 fabrikayı içeriden ve dışarıdan görebiliyorlar. Ayrıntılı Online VR Sanal Fabrika Turu içeriklerine tıklayarak ilgili binadaki ana tesisler ve ekipmanlar hakkında daha fazla bilgi edinebiliyorlar.

Beşinci online fuar salonu ile tanışın

Ağustos ayının sonlarında, Woojin Plaimm beşinci online fuar salonunu tanıttı. Bu salon, amiral gemisi bir ürün olarak “Super Foam” olarak bilinen düşük basınçlı fiziksel mikro hücresel köpük enjeksiyonlu kalıplama makinesini tanıtıyor.

Cihaz, kabarcıklar oluşturmak için erimiş hammaddede soy gazı çözerek, dağıtarak ve enjeksiyon işlemi sırasında başlatıcıları azaltılmış basınç altında büyüterek ve stabilize ederek gözenekli ürünler oluşturmak için bir teknoloji kullanıyor. Pek çok şirket karbon emisyonunu azaltmak için çevre dostu ekipman kullanmak istediğinden “Super Foam” serisinin, yakıt verimliliğinin iyileştirilmesi, sıfır geri dönüşümün iyileştirilmesi, fren mesafelerinin kısaltılması, direksiyon simidi kullanım kabiliyetinin iyileştirilmesi, dayanıklılığın iyileştirilmesi ve egzoz gazının azaltılması gibi çok sayıda olumlu sonuçları bulunuyor.

WOOJIN PLAIMM