Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News Mondi, “ThinkBox” adıyla üç yeni müşteri ilişkileri merkezi açtı

Mondi, “ThinkBox” adıyla üç yeni müşteri ilişkileri merkezi açtı

İlk lokasyonlar Almanya, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye olarak belirlendi.

Mondi, oluklu mukavva ambalaj müşterileri için üç yeni müşteri ilişkileri merkezi açtığını duyurdu. “ThinkBox” merkezleri ilham verici ve bilgilendirici etkinlikler, eğitim kursları ve bireysel atölyeler aracılığıyla fiziksel, dijital veya hibrit formatlarda daha iyi, daha sürdürülebilir ambalaj tasarımlarının birlikte yaratılmasını mümkün kılmayı hedefliyor. 

Bilgi havuzuna erişim

ThinkBox, çeşitli sanayi kollarından müşterileri daha iyi oluklu mukavva ambalaj arayışlarının herhangi bir evresinde desteklemek için oluşturuldu. Tesisler sanayi ve sürdürülebilirlik uzmanları tarafından ve ödül kazanan tasarımcıların fikirleri ve uzmanlıklarıyla sürekli olarak doldurulan bir bilgi havuzu niteliğinde olacak. İlk üç ThinkBox tesisi České Budějovice Mondi Bupak (Çek Cumhuriyeti), Mondi Tire Kutsan’ın Tire fabrikasında (Türkiye) ve Mondi Ansbach (Almanya)’da bulunuyor. 

Tasarım bir süreçtir

ThinkBox konsepti, müşterileri olası çeşitli düzenlerde tam potansiyellerini ortaya koymaya davet ediyor:  

• Think Co-creation – belirli ambalaj sorununu çözmek veya vizyonların nasıl hayata geçirileceğini keşfetmek için bireysel atölyeler 

• Think Skills - çeşitli eğitim kursları ve beceri aktarma etkinlikleri 

• Think Inspiration - interaktif webinarlar ve analiz etkinlikleri

• Think Verification - ambalaj çözümlerinin performans testleri 

Yeni konsept şirket tarafından yalnızca bir yer değil, aynı zamanda net bir sonucu olan, sürükleyici ve yaratıcı bir deneyim olarak nitelendiriliyor. Süreçler, kısa sürede sağlam bir dizi seçenek sunmak ve somut çözümler sunmak için tasarlandı. Tesisler, konseptin anında kanıtlanması için en son test ekipmanlarını sağlayacak ve böylece, ürün yaşam döngüsündeki olası riskler tasarım sürecinde ortadan kaldırılabilecek.

Herkes yaratıcıdır

ThinkBox, doğru kişileri ve uzmanlığı bir araya getirerek yaratıcılığı ve bilgi paylaşımını da teşvik edecek. Bu şekilde tüm paydaşların görüş ve ihtiyaçları, dış faktörler, üretim gerçekleri, mevzuat, toplum ve çevre tasarım sürecinde dikkate alınabilir ve daha fazla fırsat keşfederken minimum uygun ürün gereksinimi karşılanabilecek. 

Mondi Oluklu Mukavva Çözümleri COO’su, Armand Schoonbrood, “Müşterilerimiz değişen mevzuatlarla ve hızlı büyümeden güç alan bir ortamla yüz yüze ve böyle bir ortamda rekabet güçlerini güvenceye almak için net hedefleri var. Müşterilerimiz genellikle netlik ve kesinlik arıyorlar. ThinkBox’ı modern ambalajlamanın zorluklarını her açıdan ele alan bir mekân olarak tasarladık ve profesyonel rehberlik sağlamak için oluşturduk. Müşterilerimize bir sonraki paketleme hedeflerini gerçekleştirmelerine veya vizyonlarını destekleyen seçenekleri anlamalarına yardımcı olmak için bu benzersiz ThinkBox deneyimini sunuyoruz’’ diyor.