Friday, Apr 19th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home News Foteg İstanbul Fuarı için geri sayım başladı

Foteg İstanbul Fuarı için geri sayım başladı

Gıda endüstrisinde bölgenin saygın ve yüksek ticaret potansiyelli fuarları arasında yer alan FOTEG İSTANBUL Fuarı, HKF Fuarcılık organizasyonuyla,  09-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nin 1 ve 3'üncü salonlarında  on beşinci kez gerçekleşiyor.  

Saat 9:30 ve 18.30 saatleri arasında açık olacak ve 3 gün sürecek fuarda, MEYPO “diamond  sponsor”, CEMSAN’ ise “platinum sponsor” olarak yerlerini alırken, GEA, Beta-pak, Gemak, Korozo Ambalaj ve Frumak‘ın da dahil olduğu 400’ü aşkın yerli ve yabancı gıda endüstrisinde söz sahibi marka ve firma yer alıyor.

10.000 aşkın ziyaretçinin beklendiği fuarı, OAİB (Orta Anadolu İhracatçılar Birliği) organizasyonu ile Cezayir, Bahreyn, Hırvatistan, Kazakistan, Kosova, Kırgızistan, Moldova, Fas, Rusya, Senegal, Güney Afrika, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelecek ve ayrıca HKF fuarcılık davetlisi çok sayıda potansiyel alıcıdan oluşan yabancı alım heyetleri fuarı ziyaret ederek katılımcı firmalarla birebir görüşmeler yapacaklar. 

Foteg İstanbul Fuarı ayrıca firmaların ve derneklerin ürünlerini ve tecrübelerini daha ayrıntılı olarak anlatacağı birçok seminere de ev sahipliği yapacak. Yerli ve yabancı birçok firma yepyeni ürün ve teknolojilerini ve sektöre ışık tutacak yeniliklerini ziyaretçi ve katılımcılar ile paylaşacaklar.

Ayrıntılı Seminer Programı listesi ve ücretsiz davetiye fuar web sitesinden temin edilebiliyor.