Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home News PR için Ar-Ge protokolü imzalandı

PR için Ar-Ge protokolü imzalandı

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Optimak STU A.Ş. arasında sanayinin ihtiyaç duyduğu “iletişim, tanıtım ve PR” uygulamalarında Ar-Ge yapılması için protokol imzalandı. Protokolle İletişim Fakültesinde okuyan gençlere “sanayi” alanında bilgi, beceri ve donanım kazandırılması, iletişim ve tanıtım ürün ve hizmetlerinin endüstriyel içeriklerle hazırlanması hedefleniyor.

İletişim fakültesi dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, iletişim ve tanıtımda içerik, tasarım, yapım, yayın ve etkinlik gibi tüm uygulamaların “Ar-Ge”sini yapacak bu protokolle sanayicinin markalaşma sürecinin geliştirileceğini belirtti. Optimak STU yönetim kurulu başkanı Tansel Cavit Kulak ise, firmamızda yapılacak ilk pilot çalışma sonrasında OSB ve fabrikalarda yeni nesil tanıtım çalışmalarına yön verileceğini vurguladı. 

OPTİMAK STU etki girişimcisi İbrahim VELİ ve SAÜ İletişim Fakültesi araştırma görevlisi Burak ATKAN’ın koordinatör olarak belirlendiği iş birliği protokolü çerçevesinde yapılacak çalışmalara sektörel kurumlar, Kalkınma Ajansları, odalar ve medya kuruluşları dahil edilerek “PR-GE” konseptiyle yeni yol haritaları oluşturulacak.