Friday, Apr 19th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Products CCL Label’den yenilikçi shrink sleeve malzemesi: EcoFloat

CCL Label’den yenilikçi shrink sleeve malzemesi: EcoFloat

Şişelerin geri dönüşüm süreci, görsel dekorasyonu da dahil olmak üzere büyük ölçüde tüm parçaların işlevselliğine bağlıdır düşüncesiyle hareket eden CCL Label, ideal geri dönüşümü ve kolay ayırma yoluyla artan verimliliği sağlayan özel bir shrink sleeve malzemesi geliştirdi: EcoFloat uygun maliyet yapısıyla geri dönüşüm firmalarının hayatını kolaylaştırıyor ve markaların sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyor.

EcoFloat, şişeden şişeye geri dönüşüm sürecinin hem verimini hem de kalitesini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı oluyor. Ham madde sorunsuz bir şekilde geri dönüşüm akışına geri döndürülerek tam anlamıyla yeniden kullanım sağlanabiliyor. Malzemenin düşük yoğunluğu sayesinde, PET ambalaj havuzda dibe inerken sleeve etiket yüzeye çıkıyor ve malzemelerin ayrılması basit bir işlem haline geliyor.

Ürünün görünümünü ve tüketiciye verdiği hissi geliştiren, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirlik hedeflerini karşılamak üzere tasarlanan EcoFloat, ERBP’nin (Avrupa PET Şişe Platformu) yönergelerine uygun olarak Interseroh’un “Made For Recycling” mührünü taşıyor.

Teknik Özellikler

  • PET şişeden şişeye geri dönüşüm için özel üretilmiş poliolefin etiket malzemesi
  • TD çekme oranı ˃%60; Kalınlık: 50µ 
  • Diğer TD shrink film ile aynı proses koşulları 
  • Özgül ağırlık: ˂0,93 g/cm3
  • Malzeme yüzer, mürekkepler etikette kalır

CCL LABEL