Thursday, Apr 18th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Products Plastikler için çizilmezlik direnci ve kayganlık arttırıcı katkı

Plastikler için çizilmezlik direnci ve kayganlık arttırıcı katkı

Otomotiv ve diğer endüstrilerdeki plastik uygulamaları, günlük kullanımda çok fazla aşınma ve yıpranma ile karşı karşıyadır. 30 yılı aşan sektörel bilgi ve deneyimiyle 2D Kimya tarafından geliştirilen SMART LAM ASC 11123 Antiscratch ve Slip katkısı mekanik özellikleri iyileştirdiği gibi ürünün bitmiş kalitesini de daha iyi koruyan özel bir çözüm olarak öne çıkıyor. 

Mühendislik plastikleri ve compoundların aşınma ve çizilme direncini artıran, göç etmeyen katkı maddesi ayrıca Stirenik plastiklerin yüzey görünümünü iyileştiriyor. ABS, PC/ ABS, SAN, PC ve MABS uygulamalarındaki kullanım için uygun olan katkı maddesi; beyaz eşya, ev mobilyası, otomotiv parçaları ve elektronik cihazlar dahil olmak üzere ağır hizmet uygulamalarında kullanılabiliyor.

SMART LAM ASC 11123 kullanmanın avantajları

• SMART LAM ASC 11123 enjeksiyon ve şişirme kalıplama prosesleri sırasında verimlilik sağlamak için yüzey sürtünmesini azaltan bir proses yardımcısıdır. Ayrıca kalıptan ayrılmayı kolaylaştırır, daha hızlı çevrim süreleri sağlar, daha iyi üretim oranları ve daha az atık çıkar.

• Ürünün bütünlüğünü ve kozmetik görüntüsünü korumak için parçaları yüzey çiziklerinden ve lekelerden koruyarak genel kap görünümünü iyileştirir.

• PET preform için tek başına kullanıldığı gibi Combi-batch olarak hazırlanarak tek besleme ile hem renklendirici hem de AntiScratch ilavesini aynı anda yapmak mümkündür.

• Uzun süre çizilmezliğe karşı direnç gösterecek olan ürün aynı zamanda şeffaflığını da korur.