Saturday, Apr 27th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home Participation in Fairs Haberler Kauçuk sektörünün liderleri Kauçuk Avrasya Fuarı’nda buluşuyor

Kauçuk sektörünün liderleri Kauçuk Avrasya Fuarı’nda buluşuyor

Kauçuk endüstrisinin Avrasya Bölgesi’nde tek fuarı olan Kauçuk Avrasya Fuarı 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında sektörün aktörlerini bir araya getirmeye hazır. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 11. kez bir araya gelecek olan sektörün önemli temsilcileri, kauçuk endüstrisine dair son teknolojileri tek çatı altında inceleme fırsatı bulacak. 

Geniş kapsamıyla öne çıkan fuarda kauçuk mamuller, kauçuk makineleri, hammadde ve laboratuvar teknolojileri tek platformda sunulacak. Uluslararası katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapacak olan fuarda katılımcıların mevcut iş bağlantılarını güçlendirirken aynı zamanda yeni iş birlikleri kurmaları hedefleniyor. Dünyanın dört bir yanından fuara katılan ve ziyaret eden kauçuk sektörü profesyonelleri yeni iş bağlantıları kurarak iş ağını genişletme fırsatı bulacak. Sektörün büyük buluşması 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Ziyaretçiler için ücretsiz bilet fırsatı devam ediyor

İlgi ile beklenen fuar ziyaret etmek isteyenler ücretsiz biletlerini fuarın web sitesinden alabilirler. Fuar üç gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında, son gün 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.