Thursday, May 09th

Last updateMon, 06 May 2024 1pm

You are here: Home News Koroplast ürünleri ile Koruncukları gülümsetin

Koroplast ürünleri ile Koruncukları gülümsetin

 

Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri sektörünün lideri Koroplast’ın “Gülümseyen Gelecek” logolu ürünleri ile Koruncuklara siz de destek olabilirsiniz. Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA’larda satışa sunulan özel ürünler bir yıl boyunca raflarda yer alacak. 

Sektöründe 33 yıldır ilklere imza atan Koroplast, hayata geçirdiği “Gülümseyen Gelecek” isimli sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na (Koruncuk) katkıda bulunuyor. Koruncuklara daha iyi bir gelecek hediye etmek isteyenler de Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA mağazalarında satışa sunulan Gülümseyen Gelecek logolu Koroplast ürünleri ile projeye destek olabiliyor.

Bu yıl Koroplast tarafından hayata geçirilen Gülümseyen Gelecek isimli sosyal sorumluluk projesinin ilk adımında Koruncuk Vakfı’nın Bolluca’daki Köyü’nde yaşayan çocuk ve annelerinin bir yıllık beslenme, sağlık ve eğitim masrafları firma tarafından karşılanıyor. Proje kapsamında 2014 yılı içerisinde aynı zamanda 100’den fazla çocuğun yaşadığı köyün yenileme, bakım ve çevre düzenleme çalışmaları yapılacak. 

Koroplast’ın “Gülümseyen Gelecek” için satışa sunduğu ürünler arasında Kilitli Poşet, Premium Çilek Kokulu ve Desenli Çöp Torbası, Streç Film 50 m, Hazır Kesilmiş Pişirme Kağıdı ve Buzdolabı Poşeti Orta Boy yer alıyor.