Thursday, May 02nd

Last updateTue, 30 Apr 2024 8am

You are here: Home News Justice League Kahramanları DİMES ile kantinlerde

Justice League Kahramanları DİMES ile kantinlerde

Yüzde 100 Kendin Ol, İçindeki Süper Gücü Harekete Geçir

DİMES’in yüzde 100 meyve içeren,  şeker ilavesiz meyve suyu ürünleri, okul kantinlerinde öğrencilere sunuluyor. DİMES Heroes %100 serisi ile kantinlerde yer alan ürünlerin 200 ml ambalajlarında dünyaca ünlü kahramanlar Superman, Batman, GreenLantern ve Flash yer alıyor.

Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve Türkiye’nin önde gelen içecek markalarından DİMES, yüzde 100 meyve suyu kategorisini geliştirmeyi sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana DİMES’in değişmez kuralı “Soframıza koymayacağımız meyveyi işlemeyiz, çocuklarımıza içirmeyeceğimiz meyve suyunu üretmeyiz’’ ilkesi ışığında üretilen ve yüzde 100 meyve suyu içeren DİMES Heroes %100 serisi 200 ml kutularda sunuluyor. Ambalajlarında dünyaca ünlü JusticeLeague karakterleri Superman, Batman, GreenLantern ve Flash’ın yer aldığı DİMES Heroes %100 serisi için DİMES ve Warner Bros arasında uzun soluklu bir işbirliği kurgulandı. Bu kapsamda DİMES, lisanslı ürünler ve oyuncakla için çekilişler de gerçekleştirecek. 

DİMES, ‘İçinde saklı kendi süper gücünü bulman için, yüzde 100 kendin olman yeterli’ diyor.

DİMES’in pazarlama söylemini oluşturan ‘Hayata Başka Bak’ felsefesinin sadece bir slogan olmakla kalmadığını, markanın iş ve iletişime bakışını da doğrudan etkilediğini söyleyen DİMES Pazarlama Müdürü Duygu Süleymanoğlu, “Çocuklar, hayata zaten bir başka gözle bakıyorlar. Yaşadıkları her anın öneminin, yaptıkları her seçimin hayatlarını nasıl etkileyeceğinin farkındalar. Her çocuk, hayatı, kendisini, ilgisini çeken şeyleri ve kendi içinde saklı olan yetenekleri keşfettiği bir serüvenin kahramanıdır. Bu serüvende, bu büyüme yolculuğunda, yüzde 100 kendisi olabilen her çocuğun da kendi içindeki yetenekleri açığa çıkarabileceğine inanıyoruz. Tıpkı yüzde 100 meyve suyu içeren ürünlerimizin içinde yer alan meyvelerin mucizesi gibi. Bunun için yeni nesil tüketicilerimize, ‘yüzde 100 kendin ol, süper gücünü bul’ diyoruz. DİMES Heroes ambalajlarımızda yer alan Superman, Batman, GreenLantern ve Flash, çocukların kendilerini özdeşleştirdikleri hayali kahramanlar olmakla kalmıyor, her bir çocuğa kendi gücünü bulması, kendi yeteneğini açığa çıkarması için ilham veriyor” dedi.

“Her çocuk annesi için bir süper kahramandır”

Annelerin güvendiği bir marka olmanın gurur ve sorumluluğunu taşıdıklarını dile getiren DİMES Pazarlama Müdürü Duygu Süleymanoğlu, “Bağımsız araştırma sonuçları, annelerin bizi tüm içecek markaları arasında en itibarlı, en güvenilir yere koyduğunu gösteriyor. Bu bize hem gurur veriyor, hem de sorumluluklarımızı artırıyor. Her bir ürünümüzü bu sorumluluk ve değişmez kurucu ilkemiz doğrultusunda tüketime sunuyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul kantinlerinde satışa uygun ürünler ile ilgili genelgesinin tüm gereklerini yerine getiren DİMES Heroes %100 serisi meyve suları, ilave şeker, renklendirici, tatlandırıcı katkı maddeleri ya da koruyucu maddeler de içermiyor. DİMES, bu ürün serisiyle, lideri olduğu 200 ml kategorisine farklı bir dinamizm getiriyor ve sektöre yön veriyor.

Uzun soluklu işbirliği, eğlenceli kampanya

DİMES Heroes%100 serisi ürünlerinin, büyük ilgi görmesini beklediklerini dile getiren Süleymanoğlu, “Günün akışı içerisinde alınan birçok küçük kararın, yapılan küçük tercihlerin hayat üzerinde büyük bir pozitif etkisi olabileceğine inanıyoruz. Bu doğrultuda, insanlar için faydalı ve eğlenceli içecekler üretmeye odaklanıyoruz. Okul kantinlerinde tüketime uygun görülen DİMES Heroes ürünlerimiz, annelerin süper kahramanları çocuklar için üretildi. Yüzde 100 meyve içeren,  şeker ilavesiz bu ürünlerimizin ambalajlarında, Adaleti, Gücü, Doğruluğu ve Dostluğu temsil eden, dünyaca ünlü kahramanlara yer verdik. Bu kahramanları, kendi içindeki yetenekleri, yüzde 100 kendisi olmayı başararak açığa çıkaran çocuklarla özdeşleştiriyoruz. Böylece, meyvenin içinde saklı olan gücü faydaya dönüştüren ürünlerimizin, yeni nesil genç tüketicilerimizle arkadaşlığımızı daha da kuvvetlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.