Monday, May 20th

Last updateWed, 15 May 2024 9am

You are here: Home Interview Teknoloji BOY Nurmberg performansını sergiledi

BOY Nurmberg performansını sergiledi

Makine üreticisi BOY elastomerler ve silikon işleme alanındaki geniş uzmanlığını gösterdi. Neustadt-Fernthal’da yer alan şirket DKT / IRC’de temsil edildi. 

Çift fırça ekipman ve ısıtmalı mıknatıs plakaları, toroid biçimli halkaları ile elastomerlerin yürütülmesi için opsiyonlu bir BOY 35 E (350 kN sıkma kuvveti), açık (O-ring) FKM yapılmış 28 kavite kalıp içinde üretildi.

Bağlantı çubukları, merdaneler ve ayakizleri arasındaki büyük mesafeler yalnızca 1,94 m²’dir. BOY 35 E hassas, teknik parça üretimi için silikon ve kauçuk işlemcileri için ilk tercihtir. 

Bu seneki uluslararası odaklı etkinlikte lastik üreticileri ile olumlu görüşmelerin fazlalığı da bunu ortaya koymuştur. Silikon prosesinde oldukça ilgili ziyaretçilerin beklentilerini, BOY standında karşıladı. Tam entegre otomasyon ile donatılmış bir BOY 25 E VV (250 kN sıkma kuvveti), prefabrik buz kazıyıcı bir silikonla kaplanmıştır. Bu boşluklar masaya entegre edilmiş kaldırma taşıma cihazı ile hazneden çıkarıldı. PROCAN ALFA ® 2 kontrolü yoluyla kontrol edilebilmesi, robot elinin iki aşamalı bir hareket kalıp yeni boşlukları eklenir. Bittiğinde, LSR dudak ile buz kazıyıcı kalıptan çıkarıldı. Sadece 1,4 m² yer kaplayan, BOY 25 E VV kompakt, iyi erişilebilirlik ve otomasyon yeteneği bakımından standartları belirliyor.

“Her iki uygulama elastomerler ve silikon işleme yeterlilik yüksek derecede göstermiştir” Michael Kleinebrahm DKT / IRC bünyesinde canlı söylüyor. Bizim ortak şirketlerin EMDE Industrie-Technik GmbH, EMT-Dosiertechnik ve İtalyan BOY distribütörü ST.A.TE Teknolojileri srl yap. “Biz yetkin danışmanlık ve Nürnberg’de burada ikna başardık. DKT / IRC 2015 hepimiz için büyük bir başarı “oldu.