Wednesday, May 01st

Last updateTue, 30 Apr 2024 8am

You are here: Home Products Haberler BAYEGAN ile Tasnee arasındaki iş birliği büyüyerek devam edecek

BAYEGAN ile Tasnee arasındaki iş birliği büyüyerek devam edecek

Türkiye-Suudi Arabistan Yatırım, Turizm ve İş Forumu kapsamında, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkileri güçlendirecek projelerin değerlendirildiği, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Suudi Yatırım Bakanlığı temsilcilerinin de katıldığı yuvarlak masa toplantısında Bayegan ve Tasnee birlikte yer aldı. 

Türkiye'nin petrokimya sektöründe global çapta tedarik, pazarlama, satış ve dağıtım faaliyetleri yürüten kuruluşu BAYEGAN ile Suudi Tasnee arasında 10 yıldır süregelen Türkiye münhasır distribütörlük anlaşmasının uzatılmasını içeren sözleşme, törenle imzalandı.

Gerçekleşen imza töreninde söz alan BAYEGAN CEO’su Burcu Olcay Üstüner, Tasnee ile 10 yılı aşkın süredir devam eden verimli iş birliğindeki karşılıklı güven unsurunun altını çizerken şunları ekledi: “Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkileri güçlendirecek projelerin değerlendirildiği, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile Suudi Yatırım Bakanlığı temsilcilerinin de katıldığı yuvarlak masa toplantısında BAYEGAN olarak iş ortağımız Tasnee ile birlikte yer aldık. İki ülke arasında karşılıklı anlaşmaların yapıldığı bu süreçte Tasnee ile uzun soluklu iş birliğimizi geliştirerek devam ettirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sektörümüz için artı değer yaratan bu girişimlerle ülkemizin bölgesel ve küresel etki alanının büyümesi önemli bir kazanım.”