Friday, Apr 26th

Last updateMon, 15 Apr 2024 8am

You are here: Home About Us The Scope of Magazine Teknoloji Verimlilik ve kârlılık, sürdürülebilirlik ve iklim koruması ile birlikte sunuldu

Verimlilik ve kârlılık, sürdürülebilirlik ve iklim koruması ile birlikte sunuldu

Sesotec K fuarında, akıllı teknolojilerin üreticilerin, işleyicilerin ve plastik geri dönüştürücülerinin döngüsel ve aynı zamanda yüksek verimli bir şekilde üretim yapmalarına nasıl yardımcı olduğunu gösterdi.

İklim değişikliği, sınırlı kaynakların tükenmesi ve dünya okyanuslarındaki büyük miktarlardaki plastik atıklar, politika, iş dünyası ve bir bütün olarak toplumda önemli endişe alanları haline geldikçe, plastik endüstrisi de artan bir baskı altına giriyor. Döngüsel ekonomi plastik üreticileri, işleyicileri ve geri dönüşümcüleri için çeşitli zorluklar ortaya çıkarırken, aynı zamanda çok sayıda fırsat da sunuyor. 

Önde gelen bir metal algılama, sınıflandırma ve analiz sistemi üreticisi olan Schönberg'den Sesotec GmbH, 19-26 Ekim tarihleri arasında Düsseldorf'ta düzenlenen K ticaret fuarındaki standında "Ekonomi ile Ekoloji" sloganı ile fuar ziyaretçilerinin karşısına çıktı. Böylece şirket, kendisini döngüsel ekonomi, sürdürülebilirlik ve kaynak koruma ile ilgili göze çarpan küresel sorunlara yanıt veren bir sağlayıcı olarak konumlandırdı.

Sesotec Başkan Yardımcısı Dietmar Dieing fuar sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Düsseldorf'taki K fuarı, sürdürülebilirlik, döngüsel ekonomi ve CO2 azaltımı ile ilgili zorlukların çözülmesine yardımcı olan yabancı madde dedektörleri, malzeme analizi ve ayırma sistemlerimizin yapabileceği katkıyı göstermek için mükemmel bir fırsattı."

Plastik Satış Bölümü Sıralama Geri Dönüşüm Grup Direktörü Michael Perl ise, "K ticaret fuarını bütünsel konseptimiz olan 'Ekonomi Ekoloji ile buluşuyor” yaklaşımını sunmak için bu platformu kullanma planımız başarılı oldu. Bu yaklaşım, döngüsel ekonomi, verimlilik artışı, kârlılık ve sürdürülebilirlik gibi acil sorulara yanıt vermenin anahtarıdır" ifadeleri ile açıkladı.

K 2022'de sergilenen SESOTEC ekipmanları şu şekilde sıralandı:

•Kırılmış şişelerin ayrımında kullanılan - FLAKE PURIFIER+

•Malzeme analiz sistemi - FLAKE SCAN

•Pnömatik taşıma hatları için metal dedektörü – GF

•Fireleri tekrar kazanan metal ayırma - RE-SORT

•Ekstrüderler, enjeksiyon kalıplama ve şişirme kalıplama makineleri için metal ayırıcı – PROTECTOR

•Döner ayırma üniteli metal ayırıcı - RAPID VARIO

Sesotec

Türkiye Temsilcisi

SOMPLAST PLASTİK